Kycklingwok med smak av ingefära

Låt gårdagens middagsrester bli dagens supergoda lunch. För oss blev det över kyckling, vilket passar perfekt om man snabbt måste fixa lunch. Kyckling, nudlar, grönsaker och ingefära är en fantastisk kombination.



Kycklingwok med smak av ingefära (2 personer)

2 kycklingfileer
2 paket nudlar
300 gram blandade wokgrönsaker
2-3 cm ingefära
1 msk rapsolja
vatten
  • Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  • Hetta upp en stekpanna med oljan i.
  • Tillsätt grönsakerna och stek dem till dem är knapriga.
  • Skär kycklingen i strimlor.
  • Skala ingefäran och finhacka den.
  • Tillsätt kyckling och ingefära till grönsakerna.
  • Häll nudlarna i ett durkslag, låt de rinna av.
  • Vill du ha stekta nudlar, tillsätt dem i stekpannan och stek i dem i några minuter. Rör om. Servera direkt.
  • Vill du inte ha stekta nudlar, servera kycklingwoken med nudlarna vid sidan om.
Ät och njut av din underbart goda lunch.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0