Sega chokladmuffins

Något gott till fredagskaffet ska man unna sig ibland. Tänk på att ta ut muffinsen i rätt tid om du vill ha dem lite sega i mitten. De påminner lite om kladdkaka, vill du kan du servera dem med grädde och bär.



Sega chokladmuffins (ca 16 st)

2 dl vetemjöl
2 dl socker
2 ägg
100 gram smör/margarin
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Vispa äggen och sockret poröst.
  • Rör ner det smälta smöret/margarinet.
  • Tillsätt mjöl, kakao och bakpulver.
  • Vispa tills smeten är slät.
  • Klicka ut smeten med hjälp av en sked i muffinsformar.
  • Grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Var noga med tiden om du vill ha dem sega!
  • Ta ut och låt svalna.
  • Ät dem som de är eller servera med grädde och bär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0