Grönsakscurry

 
Grönsakscurry (2 personer)

1 burk kokosmjölk
1-2 morötter
1 gul lök
1 färsk broccolibukett
2 dl gröna ärtor
2 msk rapsolja
1-2 msk gurkmeja
1-2 msk färsk chilli
2 cm ingefära 

  • Hacka och fräs lök och ingefära i rapsolja.
  • Tillsätt gurkmeja och chilli, fräs i någon minut.
  • Tillsätt grönsakerna och häll i kokosmjölken.
  • Koka tills grönsakerna är mjuka.
  • Servera med jasminris, bröd och ost.

Kommentarer
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt

Vad gott det ser ut! Bra att det är vegetariskt också! :)

2012-08-09 @ 11:24:51
URL: http://bakasockerfritt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0