Rabarber- och kiwi paj

 


Rabarber- och kiwi paj

1 dl rabarberkompott
3 kiwi
3 dl havregryn
25 gram smör
  • Värm ugnen till 225 grader.
  • Ta en form som är 15 cm i diameter, har du en större form öka på mängderna i receptet.
  • Dela kiwin och gröp ur dem.
  • Lägg rabarberkompotten längst ner i formen, över kompotten lägger du kiwihalvorna.
  • Blanda havregryn och smör, strö över.
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 5 minuter eller tills pajen fått fin färg.
  • Servera med grädde.
 

Kommentarer
Postat av: Melina

smakar kiwin annorlunda nr den e varm och i kompotten

Svar: Jag tycker den smakar mindre när den är varm men det kan nog vara olika mellan olika människor.
None None

2017-02-12 @ 20:48:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0