Havreplättar med fruktsallad och grädde


Havreplättar med fruktsallad och grädde

6 dl mjölk
5 dl havregryn
2 ägg
1 msk rapsolja
 
  • Häll havregrynen i en skål. Använd stavmixen för att mixa sönder grynen till ett fint mjöl.
  • Knäck äggen, vispa ihop ägg, mjölk och rapsolja.
  • Tillsätt havremjölet, låt stå och dra i några minuter.
  • Hetta upp en stekpanna. Eventuellt kan du behöva lite mer olja när du grädda de första plättarna. Testa och se om smeten fastnar i pannan.
  • Servera fruktsallad och grädde till. Min enkla fruktsallad bestod av äpple och banan. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0