Minipizzor

Snabb och enkel mat som man kan ta med sig när man ska ut och göra något, det gillar jag. Minipizzor är perfekta; de går snabbt och man kan själv välja vad man vill ha på. När jag sist gjorde dem hade jag kvar lite tacoköttfärs men det går lika bra med tonfisk, skinka, kyckling eller att göra dem vegetariska. 



Minipizzor
 
Bröd, vi hade små runda rågbröd
Tacoköttfärs med rivna morötter
Riven ost
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Lägg bröden på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper.
  • Bred på köttfärsen och toppa med riven ost.
  • Grädda tills osten smält och fått lite färg.
  • Servera gärna en morot- och zucchinisallad till. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0