Bönburgare



Bönburgare (2 personer)

2 st hamburgerbröd
ca 200 gram svarta bönor
1 stor morot
1 gul lök
1 msk rapsolja
1 msk paprikapulver
1 msk oregano
1 tsk salt
  • Öppna förpackningen med svarta bönor, skölj dem under rinnande vatten.
  • Skala och riv moroten grovt.
  • Skala och hacka löken. Spara några ringar till serveringen.
  • Blanda svarta bönor, riven morot och lök i en skål.
  • Mixa med stavmixer tills du fått en pasta.
  • Forma burgare.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Stek burgarna några minuter på varje sida.
  • Servera med bröd och lökringar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0