Apelsincarpaccio

Det är få frukter som slår en saftig och söt apelsin. Passa på att frossa i denna härligt goda frukt nu när säsongen drar igång. Testa gärna det är som dessert efter en middag eller varför inte som avslut på en brunch.
 


 
Apelsincarpaccio
 
1 st apelsin
5-7 st valnötshalvor
1 msk honung
några basilikablad
  • Skär bort skalet och den vita hinnan från apelsinen.
  • Skär apelsinen i tunna skivor.
  • Placera dem på en tallrik, ringla lite honung över.
  • Krossa valnötshalvorna i handen, strö över.
  • Finhacka basilikan och toppa med det.

 

Ät och njut medan du drömmer dig bort från höstrusket.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0