Mat när den är som bäst

Att äta ute måste nog vara det bästa sättet att få maten god. En apelsin smakar 100 gånger godare i skidbacken. Samma gäller med kebab i pitabröd.
 
 
Kebab i pitabröd
 
Du behöver:
Kebabkött
Pitabröd
Tomat
Zucchini
Gul lök
Paprika
Majs
Crème fraiche
Vitlök
Rapsolja
Salt
Peppar
 
  • Gör upp eld.
  • Woka kebabköttet i en het murikka med olja i.
  • Just innan kebaben är färdig kör du i tomater och zucchini.
  • Servera i pitabröd tillsammans med hackad gul lök, paprika- och majssallad och en vitlöksdressing gjord på crème fraiche, vitlök, salt och peppar.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0