En hyve(lns)n god paj

 
 
Blåbär-och nektarinpaj

3 st. nektariner
2 dl blåbär
2 dl havregryn
½ dl socker
100 gram smör/margarin
50 gram hackad vitchoklad
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Blanda havregryn, socker och hackad vitchoklad i en bunke.
  • Skölj och skär nektarinerna i bitar.
  • Lägg nektariner och blåbär i botten på en ugnsfast form.
  • Strö havregrynsblandningen över.
  • Hyvla över smöret/margarinet med en osthyvel.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter eller tills pajen fått lite fin färg.
  • Servera med grädde eller glass.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0