Tonfiskgratäng

 
Tonfiskgratäng (2 personer)
 
2 portioner kokt pasta
1 st tonfiskburk
1 st. gul lök
10 st. körsbärstomater eller 1 st vanlig tomat
2 dl crème fraiche med smak av örter och vitlök
1 dl riven ost
salt och peppar efter smak
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Skala och hacka löken.
  • Blanda ihop lök och tomater.
  • Tillsätt tonfisk, pasta och crème fraiche, blanda väl. 
  • Salta och peppra efter smak.
  • Sleva ner allt i en ugnsfast form.
  • Toppa med riven ost .
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter eller tills osten fått fin färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0