Räkceviche

Perfekt förrätt både till vardagmys och fest.
 


Räkceviche (2 personer)

1-2 st. avokado
200 gram räkor
½ röd lök
¼ färsk chilifrukt
½ cm ingefära
1 msk balsamvinäger
1 msk rapsolja
1 msk vatten
färska örter ex ärtskott
  • Låt räkorna rinna av.
  • Finhacka röd löken och chilin.
  • Riv ingefäran.
  • Blanda balsamvinäger, olja, vatten, chili och ingefära.
  • Tillsätt räkorna i marinaden och rör om. Låt dem stå och dra en stund.
  • Mosa avokadon.
  • Servera räkceviche med avokado i botten, toppa med de marinerade räkorna och avsluta med att strö över röd lök och örter.

Himmelskt gott!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna ;D

Va gott!:D Ser riktigt festligt ut:)

2013-01-11 @ 13:21:32
URL: http://handlingar.blogg.se
Postat av: Mikxki

Va gott det er ut :)

2013-01-11 @ 15:46:16
URL: http://mikxki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0