Korvsoppa

 
Korvsoppa (2 personer)
5 dl kokande vatten
200 gram falukorv
3 st potatisar
1 st. morot
1 bit kålrot
5 st. körsbärstomater
½ gul lök
1 st. buljongtärning
  • Skala och dela potatis, morot, kålrot och löken i mindre bitar.
  • Koka upp vattnet.
  • Tillsätt buljongtärningen och rotsakerna.
  • Koka tills de börjar mjukna.
  • Skär korven i tärningar.
  • Tillsätt dem samt körsbärstomaterna, koka till rotsakerna är färdiga.
  • Smaka av och krydda eventuellt mer.
  • Servera något gott bröd till soppan.
My ger korvsoppan tummen upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0