Ingefärelax med ris

Ingefärelax med ris (2 personer) 
2 st. laxfiléer
200 gram frysta wokgrönsaker
1 st. kokosmjölk
1-2 cm ingefära
2 msk rapsolja
1-2 tsk salt
 
2 st. portioner kokt ris
 
  • Skala och finhacka ingefäran.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Stek laxen snabbt på båda sidorna.
  • Tillsätt grönsakerna och stek allt i några minuter.
  • Riv ingefäran, tillsätt det och salt.
  • Häll i kokosmjölken. Låt koka upp och koka några minuter till laxen är färdig.
  • Servera med nykokt ris.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0