Fisklåda

Fisklåda (2 personer)

200 gram lax eller annan fisk
1 st. äpple
½ st. litet blomkålshuvud
10 cm purjolök
2 dl matlagningsgrädde
salt
peppar
färska örter ex. gräslök, persilja

  • Värm ugnen till 220 grader.
  • Skär laxen i mindre bitar.
  • Skölj och dela äpplet och blomkålen i mindre bitar.
  • Skölj och hacka purjolöken.
  • Lägg lax, äpple, blomkål och purjolök i en ugnensfast form.
  • Salt och peppra efter smak.
  • Häll över matlagningsgrädde.
  • Ställ in i ugnen i ca 10-12 minuter.
  • Grov hacka de färska örterna och strö dem över fisklådan precis innan servering.
 
Nykokt potatis är smaskens till fisklådan
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0