Renskavsgryta med kokt potatis

Renskavsgryta med kokt potatis (2 personer)

200 gram renskav 
1 st. morot 
½ st. gul lök
en liten bit kålrot  
2 dl crème fraiche  
1-2 msk kryddblandningen ”Vilda fantasier” (innehåller bl.a. rosépeppar)  
1-2 tsk soja
en klick smör
färsk persilja
ev. salt

  • Skölj och hacka morot, lök och kålrot.
  • Hetta upp en stekpanna med smöret i.
  • Fräs grön- och rotsakerna en kort stund.
  • Tillsätt renskav.
  • Krydda med Vilda fantasier ,soja och salt.
  • Tillsätt crème fraiche och låt koka ihop.
  • Smaka av och krydda eventuellt mer.
  • Strö över färsk persilja.
  • Servera med potatis och grönsaker.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0