Fisk- och skaldjurssoppa

Fisk- och skaldjurssoppa (2 personer)
 
1 liter vatten
200 gram lax eller annan fisk
2 dl räkor
3 st. potatisar
200 gram blandade frysta grönsaker
1 st. grönsaksbuljongtärning
ev salt och peppar
 
  • Skala och skölj potatisen, tärna den smått.
  • Koka upp vattnet med buljongtärningen i.
  • Lägg i potatisen, låt koka tills de börjar mjukna.
  • Tillsätt de frysta grönsakerna.
  • Skär laxen i mindre bitar.
  • Lägg i laxen och låt koka en kort stund.
  • Precis innan servering tillsätt räkorna.
  • Smaka av, salta och peppra om du tycker det behövs.
  • Servera gärna med något gott bröd och ost.
     
     
     
     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0