Bacon- och fläskfilégryta

 


Bacon- och fläskfilégryta
(2 personer)

250 gram fläskfilé
1 st. paket bacon
2 dl matlagningsgrädde
½-1 st. gul lök 
paprikapulver
soya
salt
peppar

  • Putsa och strimla fläskfilén.
  • Skala och hacka löken.
  • Hetta upp en stekpanna.
  • Dela baconet och stek det några minuter.
  • Tillsätt lök och fräs kort.
  • Rör ner fläskfilén.
  • Bryn köttet runt om.
  • Krydda med paprikapulver, soya, salt och peppar.
  • Häll i matlagningsgrädde och låt koka upp och koka i ca 5-7 minuter på svagare värmer.
  • Smaka av och krydda ev. mer.
  • Servera med kokt ris och grönsaker.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0