Älggryta med kokt potatis

Älggryta med kokt potatis (2 personer)

300 gram älgkött
1 st. morot
½-1 st. gul lök
en bit kålrot
2 dl crème fraiche 
1 msk rapsolja
1 msk kryddblandningen ”Vilda fantasier” (innehåller bl.a. rosépeppar)
1 tsk soja
salt

  • Skölj och hacka morot, lök och kålrot.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Fräs grönsakerna en kort stund.
  • Tillsätt köttet.
  • Krydda med Vilda fantasier , soja och salt.
  • Tillsätt crème fraiche och låt koka ihop.
  • Smaka av och krydda eventuellt mer.
  • Servera med potatis och kokta grönsaker.
Toppa med lite persilja precis innan servering.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0