Torsk med smak av provencalska örter

Torsk med smak av provencalska örter (2 personer)
 
1 st. (400 gram) paket torsk, tinad 
2 dl matlagningsgrädde
½ dl provencalska örter
salt
peppar
 
3 dl blandade frysta grönsaker
4-6 st. kalla, kokta potatisar
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Lägg torskblocken i formen.
  • Salta och peppra.
  • Häll i matlagningsgrädden.
  • Strö på de provencalska örterna över torsken.  
  • Tillaga mitt i ugnen i ca 10-13 minuter.
  • Medan fisken blir färdig, stek potatisen och koka grönsakerna.
  • Servera med stekt potatis och grönsaker.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0