Choklad- och bananmuffins

Choklad- och bananmuffins(5-6 st)
 
1-1½ dl sojamjöl (kan bytas ut mot valfri mjölsort)  
1 st. banan, gärna lite brunaktig för sötman
1 st. ägg
½ dl kvarg
½ dl sojadryck
2 msk kakao
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Skala bananen och mosa den i en skål.
  • Knäck i ägget och rör om.
  • Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
  • Klicka ut smeten i små muffinsformar, fyll formarna till 2/3 ungefär.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter, eller tills muffinsen är färdiga.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Roligt med recept som även jag kan äta (glutenfri). tack

Svar: Vad kul att höra. :) Håll utkik efter fler recept framöver/Maggan
None None

2014-10-28 @ 12:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0