Limelax med färsk pasta

 
Limelax med färsk pasta (2 personer)
 
250 gram lax, tinad
2 dl crème fraiche
1 st. lime
1 st. buljongtärning
½-1 msk honung
 
2 st. portioner färsk pasta
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen,.
  • Hetta upp en kastrull/ stekpanna med högre kanter.
  • Häll i crème fraiche och smula i buljongtärningen. Rör ihop den.
  • Tvätta limen noggrant. Tillsätt rivet limeskal från halva limen i såsen.
  • Ringla i honung.
  • Skär laxen i kuber och tillsätt i såsen.
  • Låt koka upp och koka någon minut.
  • Servera limelaxen med färsk pasta och råkostsallad.
 
 
Använd resten av limen att smaksätta vattnet med.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0