Kebabgryta med matvete

Kebabgryta med matvete (2 personer)
 
200 gram kebabkött
200 gram frysta wokgrönsaker
2 dl matlagningsgrädde
½ st. gul lök
1 msk paprikapulver
1 msk chilisås
1 msk rapsolja
 salt
peppar
 
  • Skala och hacka löken.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Tillsätt kebabköttet och stek det i några minuter.
  • Tillsätt wokgrönsakerna samt löken, stek under omrörning.
  • Krydda med paprikapulver, chilisås, salt och peppar.
  • Tillsätt matlagningsgrädde och låt koka ihop.
  • Smaka av och krydda eventuellt mer.
  • Servera med matvete.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0