Hallonmuffins

Hallonmuffins
 
3½ dl vetemjöl
2 st. ägg
2 dl hallon
50 gram flytande margarin
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
½ tsk mald vanilj
  • Värm ugnen till 175 grader.
  • Vispa äggen poröst.
  • Tillsätt flytande margarin och mjölk 
  • Blanda vetemjöl,  bakpulver och mald vanilj, tillsätt det i smeten och blanda väl. 
  • Rör ner hallonen.
  • Fördela smeten i muffinsformar, fyll formarna ungefär till hälften.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  • Låt svalna innan du serverar dem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0