Strimlad skinka med rödlök och färska örter

 
Strimlad skinka med rödlök och färska örter  (2 personer)
 
250 gram skinka
250 gram creme fraiche
1 st. mindre rödlök
en klick smör
färska örter
salt
peppar
 
  • Skala och hacka löken.
  • Strimla skinkan.
  • Hetta upp en stekpanna med smöret i.
  • Fräs löken.
  • Tillsätt skinka.
  • Salta och peppra. 
  • Tillsätt creme fraiche, rör om väl och låt koka upp.
  • Finhacka örterna och blanda i dem.
  • Smaka av och krydda ev. mer.
  • Servera med kokt potatis och grönsaker.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0