Midsommar dessert

Smörstekt rabarber och äpple med kokosgrädde(2 personer)
 
2-3 st. rabarberstjälkar
1 st. äpple
2 dl vispad grädde
½ dl riven kokos
en klick smör
två nypor socker
 
  • Rosta kokosen i en torr het stekpanna i någon minut. Ta åt sidan och låt svalna.
  • Skölj och dela rabarberstjälkarna i ca 3 cm långa stavar.
  • Dela stavarna i mitten.
  • Skölj och gör små klyftor av äpplet.
  • Hetta upp stekpannan med smör i.
  • Skrek rabarber och äpple under omrörning i någon minut.
  • Tillsätt två nypor socker, rör om.
  • Blanda den rostade kokosen med vispad grädde.
  • Servera smörstekt rabarber och äpple med kokosgrädden och en kopp kaffe/te.
Trevlig midsommar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0