Plättar med keso, banan och pumpakärnor

Plättar med keso och banan (2 personer)
 
3 dl mjölk, soja-, havre- eller risdryck
3 st. ägg 
1½ dl mjöl (för glutenfritt välj ex kokos- eller mandelmjöl)
1 tsk bakpulver
en klick smör
ev. mer smör till stekningen
  • Blanda  mjölk, soja-, havre- eller risdryck, ägg, mjöl och bakpulver i en skål.
  • Smält smöret, häll i det i smeten.
  • Rör om tills smeten är slät.
  • Hetta upp en stekpanna.
  • Vill du, kan du ha i lite mer smör innan du steker plättarna så fastnar de inte lika lätt i stekpannan.
  • Grädda plättarna några minuter på varje sida.
  • Servera med keso, skivad banan och pumpakärnor.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0