Råkostsallad

Råkostsallad (8 st. portioner)

½ st. vitkålshuvud
4 st. morötter
1 st. röd paprika
½ st. purjolök

Dressing
1½ msk rapsolja
1½ msk äppelcidervinäger
1½ msk socker
½ tsk salladskrydda
vitpeppar

  • Skölj och strimla vitkål, morötter, paprika och purjolök.
  • Blanda ihop allt.
  • Rör ihop alla ingredienser till dressingen i en kastrull och värm försiktigt på svag värme i någon minut tills sockret löst sig.
  • Smaka av med vitpeppar.
  • Häll den varma dressingen över salladen och blanda runt.
  • Supergott till blodpudding.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0