Ugnsfalukorv med grönsaker

Ugnsfalukorv med grönsaker (2 personer)

500 gram passerade tomater
250 gram falukorv
200 gram broccoli och blomkål
½ st. gul lök
4-6 st. skivor ost
peppar

 

  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Skala och skiva löken.
  • Häll de passerade tomaterna i botten på en ugnsfast form.
  • Fördela ut löken jämt i formen.
  • Gör snitt i korven med en kniv och peta in ostskivor i snitten.
  • Lägg korven i formen och strö broccoli och blomkål runt.
  • Peppra.
  • Tillaga i ugnen i ca 10-12 minuter eller tills osten fått fin färg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0