Lins- och morotsoppa med kokosmjölk

Lins- och morotsoppa med kokosmjölk (2 personer)
 
1 st. burk kokosmjölk
1 st. förpackning röda linser, gärna ekologiska
1 st. stor morot
1 st. gul lök
1 tsk rapsolja
1 st. grönsaksbuljongtärning 
  • Skala och hacka löken.
  • Skölj, skala och skär moroten i mindre bitar.
  • Hetta upp en kastrull med olja i.
  • Fräs lök och morot i någon minut under omrörning.
  • Tillsätt kokosmjölk och buljongtärningen, låt koka upp.
  • Öppna linserförpackningen, häll dem i ett durkslag och skölj under riktigt med vatten.
  • Tillsätt linserna i soppan och låt de värmas under omrörning.
  • Servera med ett gott bröd.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0