Grillspett med hemmagjord potatissallad

 
 
Grillspett med hemmagjord potatissallad (2 personer)
 
 4-6 st. färdig marinerade grillspett
6 st. färsk potatis
½-1 st. knippe salladslök
1 st. crème fraiche med smak av fetaost och soltorkadetomater
 
  • Tänd grillen i god tid och grilla spetten när du har en fin glöd.
  • Koka upp vatten och skrubba potatisen ren.
  • Skär den i mindre bitar för kortare koktid.
  • När potatisen är färdig, låt den rinna av och svalna.
  • Finhacka löken.
  • Blanda den avsvalnade potatisen med lök och crème fraiche.
  • Servera med grillspett och en sallad gjord på gurka och majs.
Ha lite is i magen och vänta tills du fått goglöden innan du slänger spetten på grillen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Annelie-Singapore

Hemmagjord potatissallad är ju så mycket bättre.
Här i Singapore, finns det faktiskt inte att köpa och har inte saknat det heller, men när jag ser ditt recept blir jag sugen på potatissallad och ska komma ihåg detta tills jag flyttar hem till Sverige nu på lördag och om det blir grillat då.
Ha en bra dag!

Svar: Ja det är så mycket godare när man gör den själv. Helt klart att du måste testa när du kommer hem. Hoppas resan går bra!
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0