Bön- och linsgryta

Bön- och linsgryta(2 personer)

1 st. burk thaigrytbas
2 dl kokt Kvarnsgryn; blandning av havre, vete, korn och råg
1 dl sojabönor
1 dl linser
1 dl majs
1 st. liten burk strimlade bambuskott
1 st. morot
½ st. gul lök
10 st. små broccolibuketter
2 msk rapsolja
salt
peppar

  • Öppna burkarna med bambuskott och majs, häll dem i ett durkslag och låt de rinna av.
  • Skölj, skala och skär plantar av moroten.
  • Skala och hacka löken. 
  • Hetta upp en stekpanna med olja i.
  • Fräs löken.
  • Tillsätt morot, broccoli, bönor, linser, bambuskott och majs.
  • Häll i thaigrytbasen. Låt koka upp och koka någon minut.
  • Krydda med salt och peppar. Smaka av, krydda ev. mer.
  • Servera med kvarngryn och bröd.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0