Piroger med parmaskinka och keso

Piroger med parmaskinka och keso (2 personer)
 
1 st. rulle med smördeg
1 st. förpackning parmaskinka
250 gram keso
1 st. ägg
2 msk hackade soltorkade tomater
  • Värm ugnen till 225 grader.
  • Rulla ut smördegen och dela den i sex bitar.
  • Fördela parmaskinka, keso och soltorkade tomater över degen.
  • Vik ihop och tryck till kaneterna med en gaffel.
  • Vispa upp ägget och pensla pirogerna.
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter eller tills progerna fått fäg.
  • Servera gärna priogen med grönsaker.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0