Fetaostfyllda biffar
Fetaostfyllda biffar (2 personer)
300 gram köttfärs
50 gram fetaost
½ st. gul lök
50 gram fetaost
½ st. gul lök
1 st. ägg
2 msk rapsolja
salt
salt
peppar
- Knäck ägget i en skål.
- Finhacka löken.
- Blanda ihop köttfärs, ägg och lök.
- Salta och peppra efter smak.
- Forma biffar. Gör en grop i biffen och fyll den med en bit fetaost. Rulla till den och gör likadant med resten.
- Hetta upp en stekpanna med oljan i.
- Stek biffarna tills de är färdiga.
- Häll i lite grädde i stekpannan och låt det snabbt koka upp. Vips har du en underbar gräddsås.
- Servera med klyftpotatis och gröna ärtor.

Smula lite fetaost över ärtorna. Mums!

Kommentarer
Trackback