Limelax med limedressing

 
 
 
Limelax med limedressing (2 personer)

2 st. portionsbitar lax
1 st. lime
100 gram crème fraiche 
1 msk vatten
1 msk rapsolja
salt
peppar

  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Lägg laxbitarna i en ugnsfastform med vatten och olja i.
  • Salta och peppra.
  • Tvätta limen noggrant.
  • Riv limen och strö hälften av skalet över laxen.
  • Blanda resten av limeskalet med crème fraiche, ställ svalt till servering.
  • Tillaga i ugnen i ca 12 minuter, eller tills laxen är färdig.

 

Limelax med ugnsrostade rotsaker och limedressing

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0