Mamma Maggans goda köttbullar
Mamma Maggans goda köttbullar (2 personer)
300 gram köttfärs
½ st. gul lök
1 st. ägg
1 klick smör
2 msk paprikapulver
salt
peppar
½ st. gul lök
1 st. ägg
1 klick smör
2 msk paprikapulver
salt
peppar
1 st. förpackning krossade tomater
1 bit kålrot
1 bit kålrot
soja
- Knäck ägget i en skål.
- Finhacka löken.
- Blanda köttfärs, ägg och lök.
- Krydda med paprikapulver, salt och peppar.
- Forma bollar.
- Hetta upp en stekpanna med smöret i.
- Stek köttbullarna tills de är fått färg runt om.
- Riv kålroten grovt.
- Häll i de krossade tomaterna, tillsätt den rivna kålroten och smaka av med soja.
- Låt koka några minuter tillsammans med köttbullarna.
- Servera med pasta och en sallad.
Kommentarer
Trackback