Tomatpasta med cashewnötter

Tomatpasta med cashewnötter (2 personer)
 
2 st. portioner pasta
4 st. tomater
3 st. nävar färsk spenat
½ st. röd lök
½-1 st. chili
1 dl cashewnötter
1 msk rapsolja
salt
peppar
 
 
  • Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
  • Skölj alla grönsaker.
  • Dela tomaterna i mindre bitar.
  • Hacka löken.
  • Finhacka chilin.
  • Grov hacka cashewnötterna.
  • Hetta upp en stekpanna med oljan i.
  • Tillsätt grönsaker och fräs dem under omrörning i några minuter.
  • Strö nötterna över, salt och peppra efter smak.
  • Precis innan servering, tillsätt pastan och rör om.
  • Servera gärna med lite smakrik riven ost på toppen.
 

Första gången jag provade bönpasta. Ok i smak och konsistens men för dyrt, blir vanlig pasta i fortsättningen. Har Du testat?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0