Kakao- och vaniljmugcake

Kakao- och vaniljmugcake(2 personer)
 
1-1½ dl vetemjöl
1 st. ägg
1 st. banan
½ dl vaniljkvarg
1½ tsk bakpulver
1 tsk kakao
rapsolja
 
  • Knäck ägget i en skål.
  • Mosa bananen.
  • Rör ihop alla ingredienser, utom kakaon.
  • Smörj två formar med lite rapsolja.
  • Klicka hälften av smeten i en av formarna.
  • Blanda kakaon i den andra hälften av smeten och fyll den sista formen.
  •  Mikra dem en åt gången i 1½ minut på max.
  • Vill du ha en klick kvarg eller grädde till, ta det annars funkar kakan bra som den är.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0