Panerad torskrygg med kokt potatis och smakfull blomkål

Panerad torskrygg med kokt potatis och smakfull blomkål (2 personer) 
 
2 st. bitar torskrygg, ca 250 gram 
1 st. ägg
1 dl krossade solrosfrön 
en klick smör
salt
peppar
 
kokt potatis
riven rå blomkål 
pesto med smak av paprika
 
  • Knäck ägget i en skål, vispa upp det. 
  • Häll solrosfröna i en annan skål. 
  • Doppa torsken först i ägget och sedan i solrosfröna. 
  • Salta och peppra efter smak. 
  • Hetta upp en stekpanna med smör i. 
  • Stek torsken runt om i några minuter. 
  • Blanda riven blomkål med pesto.
  • Servera den panerade torsken med kokt potatis och blomkål. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0