Blomkålsbiffar med grönsaker, nachos och salsa

Blomkålsbiffar (2 personer)
150 gram blomkål
½ st. gul lök
1 st. ägg
½ dl havregryn
½ dl riven ost
1 st. vitlöksklyfta
1 msk rapsolja
salt
peppar
 

  • Skala lök och vitlök.
  • Skölj blomkålen.
  • Mixa blomkål, lök och vitlök i en matberedare eller riv på rivjärn.
  • Blanda blomkål, lök, vitlök med ägg, havregryn och ost.
  • Låt stå och svälla i minst 5 minuter.
  • Salta och peppra.
  • Hetta upp en stekpanna med olja i och stek sedan biffar som du format eller klickat ut i stekpannan.
  • Servera med grönsaker, nachos och salsa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0