Räksoppa med en hint av ingefära

Räksoppa med en hint av ingefära (2 personer)
 
5 dl vatten
2 dl skalade räkor
1 st. portion spagetti, jag hade bönpasta
1 st. mindre paprika
1 st. morot
ca 10 cm purjolök
1 st. buljongtärning 
färsk ingefära 
  • Skölj och hacka paprika, morot och purjolök. 
  • Koka upp vattnet med buljongtärningen i. 
  • Tillsätt paprika, morot och purjolök. 
  • Skala och riv ingefäran. Färsk ingefära har  stark smak så prova dig fram i hur mycket du behöver. 
  • Tillsätt ingefära och spagetti. 
  • Koka tills spagettin är färdig. 
  • Smaka av och krydda ev. mer. 
  • Precis innan servering tillsätt räkorna. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0