Smörgåstårta

Smörgåstårta 
8 st. Polarkakehalvor
2, 5 dl créme fraiche 
1 dl bostongurka 
1 dl leverpastej, bredbar
1 dl hackad skinka
 
Garnering
Ost
Skinka
Gurka
Tomat
 
  • Blanda bostongurka med 1 dl créme fraiche. 
  • Blanda leverpastej med lite créme fraiche. 
  • Blanda hackad skinka med 1dl créme fraiche. 
  • Lägg två halvor Polarkaka som botten, bred på bostonröran. 
  • Lägg på två bröd, bred på leverpastejsröran. 
  • Lägg på två bröd, bred på skinkröran. 
  • Lägg på de sista två bröden, bred ett runt lager créme fraiche så garneringen fastnar lättare. 
  • Garnera med ost, skinka, gurka och tomat. 
  • Låt vila i kylen tills det är serverings dax. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0