Räksoppa

Räksoppa (2 personer)
 
1 st. burk kokosmjölk
2 dl skalade stora räkor
1 st. bit blomkål
1 st. morot
5-10 cm purjolök 
1 st. grönsaksbuljongtärning 
1 tsk olja
  • Skölj, skala och skär blomkål,  morot och purjolök i mindre bitar. 
  • Hetta upp oljan i en kastrull. 
  • Fräs blomkål,  morot och purjolök en kort stund. 
  • Tillsätt kokosmjölk och buljongtärning.
  • Låt koka tills grönsakerna mjuknat.
  • Rör ner räkorna och låt dem värmas. 
  • Servera med ett gott bröd. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0