Currysoppa med persiskt bröd

Currysoppa med persiskt bröd (2 personer)
 
1 st. burk kokosmjölk
1 st. portion äggnudlar
1 st. liten blomkål
1 st. broccoli
1 st. gul lök
1 msk rapsolja
1-1½ tsk curry
salt
  • Skala och hacka löken.
  • Skölj och dela bomkål och broccoli i små bitar.
  • Hetta upp en kastrull med olja i.
  • Fräs lök, blomkål och broccoli snabbt.
  • Tillsätt curry och salt, fräs runt.
  • Häll i kokosmjölken.
  • Bryt nudlarna i mindre bitar, lägg dem i kastrullen.
  • Låt koka tills nudlarna är mjuka.
  • Servera med ett gott bröd.
Jag hade turen att Guljan bakat persiskt bröd och det passade superbra till soppan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0