Stekpannebröd

Efter gårdagens inlägg plingade det i min mejlbox och ni ville veta vad det var för bröd som låg på tallrikskanten. Det är ett supergott och busenkelt stekpannebröd som passar perfekt till mandelpotatis- och löksoppan.

Stekpannebröd
  • Blanda vetekli och vatten, låt stå och dra medan du plockar fram de andra sakerna.
  • Knäck i ägget, rör om.
  • Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Arbeta ihop degen.
  • Hetta upp en stekpanna.
  • Platta ut bröden och stek den några minuter på var sida.
  • OBS! Stekpannan ska vara torr.
  • Servera bröden till en smarrig soppa eller ät dem till kvällsfikat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0