Gojibröd

 
Gojibröd
5-6 dl dinkelmjöl eller annat mjöl
3 dl vatten
½-1 dl gojibär
1 st ägg
2 tsk bakpulver
  • Värm ugnen till 225 grader.
  • Grovhacka gojibären med en kniv.
  • Knäck ägget i en skål.
  • Tillsätt vatten och gojibärs hacket.
  • Blanda i mjöl och bakpulver. Eventuellt kan du behöva lite mer mjöl, degen ska vara smidig och klibbfri.
  • Forma bullar eller baguetter. Gör inte bröden för stora, då tar det längre tid att grädda dem.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  • Låt svalna på galler under bakduk.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0