Choklad- och bananmuffins
Choklad- och bananmuffins(5-6 st)
1-1½ dl sojamjöl (kan bytas ut mot valfri mjölsort)
1 st. banan, gärna lite brunaktig för sötman
1 st. ägg
½ dl kvarg
½ dl sojadryck
2 msk kakao
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
1 st. banan, gärna lite brunaktig för sötman
1 st. ägg
½ dl kvarg
½ dl sojadryck
2 msk kakao
1 msk rapsolja
1 tsk bakpulver
- Värm ugnen till 200 grader.
- Skala bananen och mosa den i en skål.
- Knäck i ägget och rör om.
- Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
- Klicka ut smeten i små muffinsformar, fyll formarna till 2/3 ungefär.
- Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter, eller tills muffinsen är färdiga.


Kommentarer
Postat av: Mimmi
Roligt med recept som även jag kan äta (glutenfri). tack
Svar:
None None
Trackback