Kvargbullar med chia-och solrosfrön

Kvargbullar med chia-och solrosfrön
 
3 dl kvarg
2,5 dl havregryn
3 msk solrosfrön
1 tsk bakpulver
chiafrön och solrosfrön till garnering 
 
  • Värm ugnen till 200 grader.
  • Blanda kvarg, havregryn, solrosfrön och bakpulver i en bunke.
  • Blöt händerna med kallt vatten och forma ca 6 st små bullar.
  • Strö chia-och solrosfrön över bullarna.
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter. 
Bullarna är godast när de svalnat något, med en klick smör, något gott pålägg och en rykande kopp kaffe till. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0