Fiskpinnewraps

Det här är en bra lunch som man antingen kan ha med sig när ska till skidbacken, stallet eller på skoterturen annars fungerar den lika bra inne i varma köket.

Fiskpinnewraps (2 personer)
10 fiskpinnar
2 tunnbröd
1 paprika
1 röd lök
1 kruksallad
1 morot
1 dl creme fraiche
1 dl aivar relish
1 msk rapsolja
  • Hetta upp en stekpanna med oljan i.
  • Stek fiskpinnarna.
  • Skölj salladen,paprikan och moroten.
  • Skala moroten och löken.
  • Dela alla grönsaker i mindre bitar.
  • Blanda creme fraiche med aivar relish.
  • Fyll tunnbrödet med fiskpinnar, sallad och en klick dressing.
  • Vik ihop och ät eller slå in wrapen i folie och packa ner i väskan.

Kommentarer
Postat av: Sara på Vardag.nu

Fiskpinnewrap är bra vardagsmat! Ska vi faktiskt äta i veckan här hemma, men morotstzatziki och avocado :)

2012-04-16 @ 15:03:58
URL: http://vardag.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0