Fiskpinnewraps
Det här är en bra lunch som man antingen kan ha med sig när ska till skidbacken, stallet eller på skoterturen annars fungerar den lika bra inne i varma köket.

Fiskpinnewraps (2 personer)
10 fiskpinnar
2 tunnbröd
1 paprika
1 röd lök
1 kruksallad
1 morot
1 dl creme fraiche
1 dl aivar relish
1 msk rapsolja
- Hetta upp en stekpanna med oljan i.
- Stek fiskpinnarna.
- Skölj salladen,paprikan och moroten.
- Skala moroten och löken.
- Dela alla grönsaker i mindre bitar.
- Blanda creme fraiche med aivar relish.
- Fyll tunnbrödet med fiskpinnar, sallad och en klick dressing.
- Vik ihop och ät eller slå in wrapen i folie och packa ner i väskan.

Kommentarer
Postat av: Sara på Vardag.nu
Fiskpinnewrap är bra vardagsmat! Ska vi faktiskt äta i veckan här hemma, men morotstzatziki och avocado :)
Trackback