Sega chokladmuffins
Något gott till fredagskaffet ska man unna sig ibland. Tänk på att ta ut muffinsen i rätt tid om du vill ha dem lite sega i mitten. De påminner lite om kladdkaka, vill du kan du servera dem med grädde och bär.

Sega chokladmuffins (ca 16 st)
2 dl vetemjöl
2 dl socker
2 ägg
100 gram smör/margarin
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
- Värm ugnen till 200 grader.
- Vispa äggen och sockret poröst.
- Rör ner det smälta smöret/margarinet.
- Tillsätt mjöl, kakao och bakpulver.
- Vispa tills smeten är slät.
- Klicka ut smeten med hjälp av en sked i muffinsformar.
- Grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Var noga med tiden om du vill ha dem sega!
- Ta ut och låt svalna.
- Ät dem som de är eller servera med grädde och bär.

Kommentarer
Trackback